Blinkink matten met noppen en geleidelijnen

voor evenementen en tijdelijke 'bypass' in routes

Afmetingen

Afmetingen mat: 198 x 40 x 0,3 cm
Opbouw: 5 lijnen parallel
Hartmaat: 60 mm
Werkende baanbreedte: 40 cm
Lijnlengte:  295 mm
Lijnbreedte: 12 mm
Lijnhoogte: 3 mm boven afgewerkte mat.
Tussenafstand: 50 mm onderbreking in langsrichting t.b.v. eenvoudige vuil- en waterafvoer bij reiniging
Vorm: lijnen hebben een trapeziumvormige doorsnede

 

Met de Blinkink matten maak je jouw ruimte in een oogwenk toegankelijk. De matten met geleidelijnen en noppen zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke toepassingen. Je maakt er bijvoorbeeld je evenement of festival toegankelijk mee. Ook kun je er een geleideroute mee aanpassen tijdens een verbouwing of blokkering van de route. De strak vormgegeven matten zijn er in verschillende afmetingen, vormen en kleurstellingen, zoals een zwarte ondergrond met witte lijnen. Wil je een kleurstelling die niet standaard verkrijgbaar is? Check de kleurstellingen in de webshop of mail je wensen naar hello@blinkink.eu.

Bewegwijzering

De geleideroutes werken niet alleen voor visueel gehandicapten als leidende route, maar zorgen er ook voor dat alle bezoekers de flow van de meest logische route van A naar B volgen.  Wil je specifieke bewegwijzering op de zijkant van de mat laten weergeven, zoals pijlen of tekst? Ook dat kan: in ons ontwerp hebben we rekening gehouden met jouw eventuele extra input. 

Berekening en plaatsing

Wil je weten welke matten je volgens de richtlijn moet toepassen? Bij Start your plan leggen we alles uit en kun je een berekening voor jouw specifieke situatie maken. Zo weet je precies welk materiaal en hoeveel daarvan je nodig hebt! In onze shop kun je zowel waarschuwingsmatten met noppen bestellen als geleidelijnmatten. De meeste matten zijn op voorraad en dus snel leverbaar. De matten zijn door het hanteerbare formaat heel makkelijk te vervoeren. Plaatsing is simpel, je kunt dit helemaal zelf doen met het juiste bevestigingsmateriaal. Je krijgt standaard een duidelijke handleiding meegeleverd.

Materiaal

De geleidelijnmatten en de noppenmatten zijn verkrijgbaar in de materialen slijtvast rubber en PVC. Beide types geleidelijnmatten zijn voorzien van geleidelijnen. De aanhechting van de geleidelijnen is net zo stevig als die van geleideribbels die rechtstreeks op de ondergrond zijn aangebracht. De functionaliteit van de geleidelijnen is dus gegarandeerd!

Tips:

Bij Start your plan kun je met onze hulptools berekenen welk materiaal je nodig hebt en hoeveel.
De matten zijn op maat aan te passen met extra bewegwijzering.
Je kunt de matten op maat afsnijden.

Goed om te weten:

De matten zijn makkelijk te vervoeren door het hanteerbare formaat.