Blinkink blisters met geleidelijnen en noppen

Maatspecificaties

Formaat blister: 30 x 30 cm
Breedte geleidebaan: ca. 30 cm bij 5 lijnen of ca. 60 cm bij 10 lijnen
Formaat lijn:
29,5 cm lang
1,6 cm breed basis
1 cm breed top
3mm hoog
De afstand tussen de lijnen in de blister is 10 mm.

Wil je een grotere afstand tussen de lijnen? Gebruik dan het kartonnen sjabloon.Deze zijn verkrijgbaar met een afstand in lengterichting van 3 cm en 5 cm.

Blink 50 stuks kunststof noppen in blister

Blink 50 stuks kunststof noppen in blister

Blinkink geleidelijnen in blisters

Blink 5 stuks geleidelijnen in blister
 

 
 

 

Jouw ruimte toegankelijk maken is makkelijker dan je misschien denkt, met de geleidelijnen en noppen in blister. De kunststof lijnen en noppen worden geleverd in een blister; dit is een soort doordrukstrip. Hoe het werkt? Simpel. Eerst markeer je waar de lijnen en/of noppen precies moeten komen. Dan verwijder je de groene en bruine tape. Hierna plaats je de blisters op de juiste plek. Vervolgens druk je (met je voeten) de lijnen en/of noppen iets aan. Tot slot verwijder je de plastic blister en je route is klaar voor gebruik. 
Blinkink heeft een breed assortiment aan kunststof geleidelijnen en noppen, die je heel makkelijk zelf kunt aanbrengen. De geleidelijnen en noppen zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Wil je toch liever een andere kleur? Dat kan, andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. 

Aanbrengen

De blisters kunnen als een puzzel in elkaar gehaakt worden en hebben positioneringsvlakjes met tape, zodat je ze aan de vloer kunt bevestigen. Vind je het prettiger om de route eerst met sjablonen uit te leggen? Gebruik dan de enkele bijgeleverde kartonnen sjablonen om de lijnen in te plakken. Hiermee zorg je ervoor dat de strips precies met elkaar in lijn komen. Leg de sjablonen op de ondergrond uit en maak zo een functionele geleideroute met een fraaie uitstraling. 

Wil je de hele route met maatmal-sjablonen maken, bestel dan de Blink geleidelijn in sjabloon. 

Hechting en ondergrond

Met een extreem goed hechtende tape worden de strips aan de ondergrond bevestigd. Deze manier van aanbrengen zorgt ervoor dat je de ondergrond niet beschadigt. Het enige dat je hoeft te doen is de ondergrond goed reinigen en ontvetten. De strips hechten uitstekend op onder andere keramische tegels, hout, glas, laminaat, natuursteen of glad beton. 


Praktische tips:

  1. Kies een kleur geleidelijn of nop die contrasteert met de vloer.
  2. Bepaal eerst de gewenste route en gebruik de bijgeleverde tape en rolmaat om op de vloer de route alvast precies uit te lijnen.
  3. Zorg dat de ondergrond droog, schoon en grondig ontvet is. Gebruik voor het ontvetten de bijgeleverde doekjes of alcohol 96% op een doek.
  4. Druk de lijnen of noppen eerst goed terug in de blister voordat je de groene tape verwijdert.
  5. Maak gebruik van de bijgevoegde kartonnen sjablonen wanneer je de lijnuiteinden verder uit elkaar wilt leggen. Leg de lijnuiteinden niet meer dan 5 cm uit elkaar.

Goed om te weten:

  1. De sjablonen zijn gemaakt van gerecycled karton.
  2. Een geleidelijn is het beste volgbaar als je ‘m goed voelt onder je voet, kunt zien met restzicht, kunt horen en de vibratie in de hand kunt voelen als je er overheen rolt met de taststok.