Doe het zelf

3. ga aan de slag

Je hebt je routeplan gemaakt, je producten zijn besteld en bezorgd: aan de slag!


Blisters met geleidelijnen en noppen

3.1 Blisters met geleidelijnen en noppen

Geleidelijnen en noppen in blisters leg je in slechts 7 stappen, van het ontvetten van de ondergrond tot het verwijderen van de plastic doordrukstrip (de blister). Werk je liever met losse lijnen en sjablonen? Geen probleem, bij je bestelling krijg je standaard een paar sjablonen geleverd dat je kunt gebruiken als je je geleideroute legt.


Matten met geleidelijnen en noppen

3.2 Matten met geleidelijnen en noppen

Onze matten bevestig je makkelijk aan de ondergrond door dubbelzijdige tape aan de onderzijde te bevestigen. Voor een extra bevestiging aan de harde ondergrond gebruik je ducttape (Nichiban). Daarnaast zijn de matten heel eenvoudig op maat te snijden en met nieuwe dubbelzijdige tape meerdere keren te gebruiken.

Voor een tijdelijke extra bevestiging van matten buiten de verharde paden om zijn matten leverbaar met zeilringen. Afhankelijk van hoe je je mat wilt bevestigen aan de grond heb je matten met grote zeilringen (bevestiging met haring) of kleine zeilringen (bevestiging met schroef) nodig. Vink de benodigde bevestiging aan in de webshop.

 


Klanktegels

3.3 Klanktegels

Onze klanktegels moeten gelegd worden door een specialist: worden ze in cement gelegd, dan heb je een tegelzetter nodig, in een zandbed moeten ze worden gelegd door een stratenmaker. In de handleidingen staan de legspecificaties voor de professionals.