Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Je kunt je bestellingen op verschillende manieren betalen. Iedere betaalmogelijkheid is bij Blinkink vrij van extra kosten.  

Betalen kan via:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • Vooruitbetaling (bankoverschrijving)
     

Betalen en veiligheid

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn veilig. Je gegevens worden beschermd door het SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in combinatie met een 128-bit encryptie. Deze technologie zorgt voor maximale veiligheid en wordt ook door banken gebruikt om de veiligheid van persoonlijke gegevens tijdens online bankieren te garanderen.

Hoe werkt iDEAL?

iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren, waarbij je tijdens de bestelling naar de internetbankieromgeving van je bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van je bank kun je de betaling van de bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor je ingevuld. Nadat je een bevestiging van de bank hebt ontvangen, keer je terug naar Blinkink.nl en ontvang je een bestelbevestiging. Aangezien de iDEALbetaling direct wordt verwerkt is deze meteen zichtbaar op je rekeningoverzicht. 
 

Ik betaal met een creditcard. Wanneer wordt het bedrag afgeboekt?

Zodra je volledige bestelling verzendklaar gemaakt is, sturen wij de factuurgegevens van de bestelling binnen twee dagen naar je creditcardbedrijf. De afschrijving vindt dus pas plaats als je hele bestelling verzonden is. Het bedrag van je bestelling zal worden afgeboekt volgens je persoonlijke afrekeningsperiode. Blinkink accepteert MasterCard, Visa en American Express.

Hoe werkt PayPal?

PayPal is een online betaalsysteem waarmee iedereen met een e-mailadres online betalingen kan verzenden en ontvangen met zijn creditcard of bankrekening. Je kunt PayPal bij Blinkink gebruiken om veilig, gemakkelijk en snel te betalen. Het is ook mogelijk om nog tijdens het bestelproces een PayPal-account te openen.

Hoe werkt vooruitbetaling?

Je hebt de mogelijkheid om de bestelling vooruit te betalen via een bankoverschrijving. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met de informatie die je nodig hebt om de overschrijving in orde te maken. Let hierbij op het volgende:

Zodra je betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar je verstuurd.
Vermeld bij de overschrijving altijd je bestelnummer. Hierdoor kunnen wij je betaling snel en makkelijk koppelen aan je klantaccount. Maak het juiste bedrag over op het door Blinkink vermelde bankrekeningnummer.

 

ga terug