Webshop voor het samenstellen van geleideroutes

voor een toegankelijke ruimte voor mensen met een visuele beperking

De geleideproducten zijn makkelijk te vinden door de filters aan de linkerzijde te gebruiken.

 

 

Houd de lijn-vrij tegel

Houd de lijn-vrij tegel

€ 48,40 incl. btw€ 40,00 ex. btw

Met de ‘Houd de lijn vrij!’-stoeptegel wordt op een duurzame manier aandacht gevraagd voor het vrijhouden van geleidelijnen in de openbare ruimte; een oplossing waaraan in veel gemeenten behoefte is. 

Blinkink geleidelijnen in kartonnen sjabloon

Blinkink geleidelijnen in kartonnen sjabloon

€ 31,30 incl. btw ca. € 75,00 per m1 ex. btw

De Blinkink geleidelijnen zijn eenvoudig zelf te leggen met de bijgeleverde kartonnen sjablonen. De sjablonen leg je in het patroon op de vloer en de sjabloon werkt ook als maatmal voor de  geleidelijnen. Deze lijnen plak je in de uitsparingen van de kartonnen sjabloon. De geleidelijn heeft een vaste afmeting van 29,5 cm lang, 16mm breed en is 2,5-3mm hoog.  De afstand van de geleidelijn in lengterichting is 5 cm. De grotere afstand vergemakkelijkt vuil-en waterafvoer.  

 

 

tactiele zonemarkering  in kartonnen sjabloon

tactiele zonemarkering in kartonnen sjabloon

op offerteaanvraag

 

Om de zone tactiel te markeren voor de 1,5 meter Corona-maatregel levert Blinkink de tactiele zonemarkering welke ook voor visueel gehandicapten goed voelbaar is. De maatmal een kartonnen sjabloon van 1,5 meter lang leg je op de vloer, vervolgens plak je de bijgeleverde 8 stuks tactiele markeringen  (2 geleidelijnen naast elkaar) in de uitsparingen van de maatmal.

De geleidelijn heeft een vaste afmeting van 29,5 cm lang en is 16mm breed en is 2,5-3mm hoog.

De afstand van de geleidelijn in lengterichting is 80mm. De grotere afstand vergemakkelijkt vuil-en waterafvoer.

afmeting sjabloon: 150 cm met 8 geleidelijnen

afmeting lijnen: 29,5 x 1,6 x 0,3 cm

kleur: zwart, wit

prijzen zijn inclusief btw.

 

Blinkink kunststof noppen in plastic blister

Blinkink kunststof noppen in plastic blister

€ 66,55 incl. btwca. € 183,30 per m1 ex. btw

Blinkink kunststof noppen kun je gebruiken om een waarschuwingsmarkering te maken op de vloer, bijvoorbeeld bij een trapgat. Met noppen kun je ook een informatiemarkering maken, bijvoorbeeld bij een afhaalbalie. Met behulp van de blister heb je je markering makkelijk en snel aangelegd. Eerst markeer je waar de noppen precies moeten komen. Dan verwijder je de groene en bruine tape. Hierna plaats je de blisters op de juiste plek. Vervolgens druk je (met je voeten) de noppen iets aan. Tot slot verwijder je de plastic blister en je kunststof markering is klaar voor gebruik.

 

Blinkink RVS noppen in plastic blister

Blinkink RVS noppen in plastic blister

€ 135,50 incl. btw ca. € 373,25 per m1 ex. btw

Blinkink RVS noppen kun je gebruiken om een waarschuwingsmarkering te maken op de vloer, bijvoorbeeld bij een trapgat. Met noppen kun je ook een informatiemarkering maken, bijvoorbeeld bij een afhaalbalie. Met behulp van de blister heb je je markering makkelijk en snel aangelegd. Eerst markeer je waar de noppen precies moeten komen. Dan verwijder je de groene en bruine tape. Hierna plaats je de blisters op de juiste plek. Vervolgens druk je (met je voeten) de noppen iets aan. Tot slot verwijder je de plastic blister en je rvs markering is klaar voor gebruik.

Blinkink matten customizen

Blinkink matten customizen

neem contact op om het maatwerk te bespreken

Maak je festival of event toegankelijk met de matten met geleidelijnen en noppen. De matten zijn helemaal naar jouw individuele wensen te customizen. De mat naast lijnen en noppen voorzien van logo, teksten, of bijvoorbeeld symbolen? In overleg kunnen wij dit product geheel aanpassen aan de individuele wensen. Samen de routing van het event nog uitnodigender maken!

De matten zijn makkelijk te leggen, op maat te snijden en herbruikbaar. De matten zijn ook geschikt voor tijdelijke omleidingen van vaste geleideroutes, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. De matten hebben drie verschillende functies: waarschuwen, geleiden en informeren. Blinkink levert de matten voor tijdelijke toepassingen geheel op maat. Wil je logo's of speciale symbolen? Dat kan. 

Blinkink geleidelijnmatten

Blinkink geleidelijnmatten

€ 193,60 incl. btw ca. € 80,00 per m1 ex. btw

Met de Blinkink geleidelijnmatten maak je jouw ruimte in een oogwenk toegankelijk. De geleidelijnmatten zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke toepassingen. Je maakt er bijvoorbeeld je evenement of festival toegankelijk mee. Ook kun je er een geleideroute mee aanpassen tijdens een verbouwing of blokkering van de route. De strak vormgegeven matten zijn er in verschillende afmetingen, vormen en kleurstellingen, zoals een zwarte ondergrond met witte lijnen. Wil je een kleurstelling die niet standaard verkrijgbaar is? Dat kan. Check de kleurstellingen in de webshop of mail je wensen naar hello@blinkink.eu.

Blinkink Noppenmat - rechthoekig

Blinkink Noppenmat - rechthoekig

€ 335,00 incl. btwca. € 184,55 per m1 ex. btw

De rechthoekige Blinkink noppenmat is geschikt om toe te passen tijdens congressen, festivals en events, verbouwingen of wegwerkzaamheden. Met de rechthoekige noppenmat kun je een waarschuwingsmarkering maken. Je plaatst de mat bijvoorbeeld bovenaan een trap om de gebruiker te waarschuwen voor het trapgat. Daarnaast kun je de mat als waarschuwingsmarkering plaatsen in voetgangersgebied voor een oversteekplaats. Met de mat kun je ook een no-go-zone creëren, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat gebruikers niet een onveilige omgeving inlopen waar gevaarlijke machines staan.

Blinkink Noppenmat - vierkant

Blinkink Noppenmat - vierkant

€ 135,00 incl. btw€ 111,57 ex. btw

De vierkante Blinkink noppenmat is voorzien van 100 noppen. De mat is geschikt om toe te passen tijdens congressen, festivals en events, verbouwingen of wegwerkzaamheden. De mat is zowel geschikt om te waarschuwen als om te informeren. Met de vierkante noppenmat kun je een waarschuwingsmarkering maken, bijvoorbeeld aan het einde van de route, als doorlopen gevaar oplevert of niet mogelijk is

Klankplaat om te informeren 0,2 cm hoog

Klankplaat om te informeren 0,2 cm hoog

€ 242,00 incl. btw€ 200,00 ex. btw

De rechthoekige klankplaat geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt als opstelplaats bij een taxi of bus. Daarom wordt deze plaat ook wel een instapmarkering genoemd. De puntjes op de klankplaat zijn voelbaar, maar de plaat is ook uitstekend hoorbaar, door het toepassen van aluminium op een andere ondergrond.

 
Klankplaat om te informeren 0,3 cm hoog

Klankplaat om te informeren 0,3 cm hoog

€ 147,- incl. btw€ 121,49 ex. btw

Deze klankplaat geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt bij de entree van een gebouw, of als extra markering van een bijzonder object zoals een aanmeldbalie. De puntjes op de klankplaat zijn voelbaar, maar de plaat is ook goed hoorbaar, door het toepassen van aluminium op een andere ondergrond.

Klankplaat om te waarschuwen 0,3 cm hoog

Klankplaat om te waarschuwen 0,3 cm hoog

€ 172,- incl. btw € 142,15 ex. btw

De waarschuwingsklankplaat wordt geplaatst bij plekken waar extra oplettendheid voor je veiligheid nodig is, zoals bij trapafgangen. Klankplaten worden meestal gecombineerd met geleidelijnen, zodat gebruikers naar de markering toe worden geleid. Het oppervlak van de plaat heeft een speciaal profiel. Daardoor geeft de plaat een andere klank dan de omliggende vloer, als je hem aanraakt met je voet of taststok. Hierdoor zijn deze klankplaten ook voor mensen met een verminderde tastzin heel goed waarneembaar. 

Klanktegel om te leiden en volgen van 6,5cm - drie kleuren

Klanktegel om te leiden en volgen van 6,5cm - drie kleuren

€ 49,60 incl. btw€ 40,99 ex. btw, ca. € 136,50 per m1 ex. btw

De Blinkink geleidelijnklanktegel heeft 5 lijnen en is eenvoudig toe te passen in praktisch elke bestrating. Deze geleidelijnklanktegel is de meest eenvoudig te volgen geleidelijn op de markt. Door de klankkast volgt de gebruiker met gemak zijn weg. Je kunt de klankkast zowel voelen als horen. De geleidelijnklanktegels  van Blinkink zijn een meer dan volwaardig alternatief voor de beton ribbeltegels. De geleidelijnklanktegels hebben de gangbare afmeting van 30x30cm. Het vervangen van reguliere tegels in binnensteden of op bus- of tramhaltes is dus heel eenvoudig. Door de speciale voorbehandeling zijn de tegels stroef en corrosiebestendig. 

Klanktegel om te waarschuwen 6,5 cm hoog - zilver

Klanktegel om te waarschuwen 6,5 cm hoog - zilver

€ 49,60 incl. btw€ 40,99 ex. btw

De Blinkink waarschuwingsklanktegel wordt geplaatst bij plekken waar extra oplettendheid voor je veiligheid nodig is, zoals bij trapafgangen of op het trottoir voor een zebrapad. De klanktegels met noppen worden meestal gecombineerd met geleidelijnen, zodat gebruikers naar de markering toe worden geleid. 

Klanktegel om te waarschuwen 2 cm hoog - zilver

Klanktegel om te waarschuwen 2 cm hoog - zilver

€ 36,00 incl. btw€ 29,75 ex. btw

De waarschuwingsklanktegel van Blinkink wordt geplaatst bij plekken waar extra oplettendheid voor je veiligheid nodig is, zoals bij trapafgangen. Klanktegels worden meestal gecombineerd met geleidelijnen, zodat gebruikers naar de markering toe worden geleid. De 25 noppen van 5mm hoog op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast. Deze tegel is geschikt om geplaatst te worden in een cementbed. 

Klanktegel om te informeren van 6,5 cm - zilver

Klanktegel om te informeren van 6,5 cm - zilver

€ 49,60 incl. btw€ 40,99 ex. btw

Deze klanktegel van Blinkink geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt bij de entree van een gebouw, of bijvoorbeeld bij de wachtlocatie van een taxistandplaats. De puntjes op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast.

Klanktegel om te informeren van 6,5 cm - geel

Klanktegel om te informeren van 6,5 cm - geel

€ 73,00 incl. btw€ 60,33 ex. btw

Deze klanktegel van Blinkink geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt bij de entree van een gebouw, of bijvoorbeeld bij de wachtlocatie van een taxistandplaats. De puntjes op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast. 

Klanktegel om te informeren 2 cm - zilver

Klanktegel om te informeren 2 cm - zilver

€ 44,00 incl. btw€ 36,36 ex. btw

Deze klanktegel geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt bij de entree van een gebouw, of als extra markering van een bijzonder object, zoals een aanmeldbalie. De puntjes op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast. 

Klanktegel om te informeren 2 cm - geel

Klanktegel om te informeren 2 cm - geel

€ 68,00 incl. btw€ 56,20 ex. btw

Deze klanktegel geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt bij de entree van een gebouw, of als extra markering van een bijzonder object, zoals een aanmeldbalie. De puntjes op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast. 

Klanktegel om te informeren 2 cm - titaan

Klanktegel om te informeren 2 cm - titaan

€ 36,00 incl. btw€ 29,75 ex. btw

Deze klanktegel geeft de gebruiker informatie bij het aantikken met de stok en wordt gebruikt bij de entree van een gebouw, of als extra markering van een bijzonder object, zoals een aanmeldbalie. De puntjes op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast.