Blinkink geleidelijnen voor binnen

€ 36,30 incl. btw per 5 lijnen

Op uw aankoop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Controleer uw bestelling en ingevulde gegevens nog even goed voordat u de bestelling afrondt

Wil je meer weten over onze producten, andere kleuren, materialen en tips ontvangen hoe je de ruimte toegankelijk kunt maken of wil je een gerichte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op

De Blinkink geleidelijnen leg je binnen eenvoudig zelf aan met de bijgeleverde kartonnen sjablonen. De sjablonen leg je in het patroon op de vloer en de sjabloon werkt ook als maatmal voor de geleidelijnen. De lijnen plak je in de uitsparingen.

De geleidelijn heeft een vaste afmeting van 295 x 16 mm en is 2,5-3 mm hoog. De 5 lijnen hebben een onderlinge afstand van 6 cm. De afstand van de geleidelijn in lengterichting is 5 cm. De grotere afstand vergemakkelijkt vuil-en waterafvoer. De sjablonen hebben een afmeting van 34,5 cm.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart (RAL 9004), wit (RAL 9003) en grijs (RAL 7004). Let op: kies eerst de gewenste kleur voordat je op 'add to cart' klikt.
Andere kleuren, materialen of maatwerk-oplossingen zijn verkrijgbaar via TG Lining.

 

 

 

ga terug