Blinkink geleidelijnmatten voor tijdelijke toepassing

€ 215,00 incl. btw

Op uw aankoop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Controleer uw bestelling en ingevulde gegevens nog even goed voordat u de bestelling afrondt

Wil je meer weten over onze producten, andere kleuren, materialen en tips ontvangen hoe je de ruimte toegankelijk kunt maken of wil je een gerichte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op

Maak jouw stemlokaal, event of festival toegankelijk. Of pas de bestaande geleideroute er tijdelijk mee aan tijdens een verbouwing of blokkade van de route.

De rubber matten zijn voorzien van kunststof geleidelijnen. Deze lijnen doen qua aanhechting niet onder voor geleideribbels die rechtstreeks in het werk zijn aangebracht. De functionaliteit van de geleidelijnen is dus gegarandeerd. Onze geleideroutes zijn bedoeld voor - en bestand tegen - voetgangersverkeer. 

De matten zijn door het hanteerbare formaat makkelijk te vervoeren. Plaatsing is simpel, je kunt dit helemaal zelf doen met het juiste bevestigingsmateriaal. Je krijgt standaard een duidelijke handleiding meegeleverd. Indien nodig is de mat eenvoudig op maat te snijden.

Afmetingen mat: 1980 x 400 mm x 5 mm, voorzien van 30 lijnen (hoogte is incl. lijnen)
Opbouw: 5 lijnen parallel
Hartmaat lijnen: 60 mm
Formaat lijn: 295 x 15 x 3 mm
Werkende baanbreedte: 300 mm
Tussenafstand: onderbreking in langsrichting t.b.v. eenvoudige vuil- en waterafvoer bij reiniging
Vorm: trapeziumvorm
Kleur: zwart/wit

Andere kleuren, materialen of maatwerk-oplossingen zijn verkrijgbaar via TG Lining.

ga terug