Blinkink geleidelijnmatten voor tijdelijke toepassing

€ 215,00 incl. btw € 178,00 excl. btw per mat

Op uw aankoop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Controleer uw bestelling en ingevulde gegevens nog even goed voordat u de bestelling afrondt

Wil je meer weten over onze producten, andere kleuren, materialen en tips ontvangen hoe je de ruimte toegankelijk kunt maken of wil je een gerichte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op

Met de Blinkink geleidelijnmatten maak je jouw ruimte in een oogwenk toegankelijk. De geleidelijnmatten zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke toepassingen. Je maakt er bijvoorbeeld je evenement of festival toegankelijk mee. Ook kun je er een geleideroute mee aanpassen tijdens een verbouwing of blokkering van de route. De strak vormgegeven matten zijn er in verschillende afmetingen, vormen en kleurstellingen, zoals een zwarte ondergrond met witte lijnen. Wil je een kleurstelling die niet standaard verkrijgbaar is? Dat kan. Check de kleurstellingen in de webshop of mail je wensen naar hello@blinkink.eu.

De rubber matten zijn voorzien van kunststof geleidelijnen. Deze lijnen doen qua aanhechting niet onder voor geleideribbels die rechtstreeks in het werk zijn aangebracht. De functionaliteit van de geleidelijnen is dus gegarandeerd. Onze geleideroutes zijn bedoeld voor -en bestand tegen- voetgangersverkeer. 

De matten zijn door het hanteerbare formaat heel makkelijk te vervoeren. Plaatsing is simpel, je kunt dit helemaal zelf doen met het juiste bevestigingsmateriaal. Je krijgt standaard een duidelijke handleiding meegeleverd. 

Afmetingen mat: 1,98m1 x 40cm voorzien van 30 lijnen
Opbouw: 5 lijnen parallel
Hartmaat lijnen: 6cm
Werkende baanbreedte: 30cm
Tussenafstand: onderbreking in langsrichting t.b.v. eenvoudige vuil- en waterafvoer bij reiniging
Vorm: trapeziumvorm
Kleur: blauw/wit, gebroken wit/zwart, geel/zwart, lichtgrijs/zwart, rozerood/wit, zwart/wit

formaat lijnen: 29,5x 1,5cm, 3mm hoog

hoogte mat inclusief lijn 5mm

De mat is eenvoudig op de voor jou gewenste maat te snijden.  

prijzen zijn INCL. 21% BTW

NB: Vergeet niet de gewenste kleur te selecteren voordat je op "add to cart" klikt.

 

 

ga terug