Webshop voor het samenstellen van geleideroutes

voor een toegankelijke ruimte voor mensen met een visuele beperking

De geleideproducten zijn makkelijk te vinden door de filters aan de linkerzijde te gebruiken.

 

 

Blinkink geleidelijnen in kartonnen sjabloon

Blinkink geleidelijnen in kartonnen sjabloon

€ 31,30 incl. btw ca. € 75,00 per m1 ex. btw

De Blinkink geleidelijnen zijn eenvoudig zelf te leggen met de bijgeleverde kartonnen sjablonen. De sjablonen leg je in het patroon op de vloer en de sjabloon werkt ook als maatmal voor de  geleidelijnen. Deze lijnen plak je in de uitsparingen van de kartonnen sjabloon. De geleidelijn heeft een vaste afmeting van 29,5 cm lang, 16mm breed en is 2,5-3mm hoog.  De afstand van de geleidelijn in lengterichting is 5 cm. De grotere afstand vergemakkelijkt vuil-en waterafvoer.  

 

 

tactiele zonemarkering  in kartonnen sjabloon

tactiele zonemarkering in kartonnen sjabloon

op offerteaanvraag

 

Om de zone tactiel te markeren voor de 1,5 meter Corona-maatregel levert Blinkink de tactiele zonemarkering welke ook voor visueel gehandicapten goed voelbaar is. De maatmal een kartonnen sjabloon van 1,5 meter lang leg je op de vloer, vervolgens plak je de bijgeleverde 8 stuks tactiele markeringen  (2 geleidelijnen naast elkaar) in de uitsparingen van de maatmal.

De geleidelijn heeft een vaste afmeting van 29,5 cm lang en is 16mm breed en is 2,5-3mm hoog.

De afstand van de geleidelijn in lengterichting is 80mm. De grotere afstand vergemakkelijkt vuil-en waterafvoer.

afmeting sjabloon: 150 cm met 8 geleidelijnen

afmeting lijnen: 29,5 x 1,6 x 0,3 cm

kleur: zwart, wit

prijzen zijn inclusief btw.

 

Blinkink matten customizen

Blinkink matten customizen

neem contact op om het maatwerk te bespreken

Maak je festival of event toegankelijk met de matten met geleidelijnen en noppen. De matten zijn helemaal naar jouw individuele wensen te customizen. De mat naast lijnen en noppen voorzien van logo, teksten, of bijvoorbeeld symbolen? In overleg kunnen wij dit product geheel aanpassen aan de individuele wensen. Samen de routing van het event nog uitnodigender maken!

De matten zijn makkelijk te leggen, op maat te snijden en herbruikbaar. De matten zijn ook geschikt voor tijdelijke omleidingen van vaste geleideroutes, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. De matten hebben drie verschillende functies: waarschuwen, geleiden en informeren. Blinkink levert de matten voor tijdelijke toepassingen geheel op maat. Wil je logo's of speciale symbolen? Dat kan. 

Blinkink geleidelijnmatten

Blinkink geleidelijnmatten

€ 193,60 incl. btw ca. € 80,00 per m1 ex. btw

Met de Blinkink geleidelijnmatten maak je jouw ruimte in een oogwenk toegankelijk. De geleidelijnmatten zijn speciaal ontworpen voor tijdelijke toepassingen. Je maakt er bijvoorbeeld je evenement of festival toegankelijk mee. Ook kun je er een geleideroute mee aanpassen tijdens een verbouwing of blokkering van de route. De strak vormgegeven matten zijn er in verschillende afmetingen, vormen en kleurstellingen, zoals een zwarte ondergrond met witte lijnen. Wil je een kleurstelling die niet standaard verkrijgbaar is? Dat kan. Check de kleurstellingen in de webshop of mail je wensen naar hello@blinkink.eu.

Klanktegel om te leiden en volgen van 6,5cm - drie kleuren

Klanktegel om te leiden en volgen van 6,5cm - drie kleuren

€ 49,60 incl. btw€ 40,99 ex. btw, ca. € 136,50 per m1 ex. btw

De Blinkink geleidelijnklanktegel heeft 5 lijnen en is eenvoudig toe te passen in praktisch elke bestrating. Deze geleidelijnklanktegel is de meest eenvoudig te volgen geleidelijn op de markt. Door de klankkast volgt de gebruiker met gemak zijn weg. Je kunt de klankkast zowel voelen als horen. De geleidelijnklanktegels  van Blinkink zijn een meer dan volwaardig alternatief voor de beton ribbeltegels. De geleidelijnklanktegels hebben de gangbare afmeting van 30x30cm. Het vervangen van reguliere tegels in binnensteden of op bus- of tramhaltes is dus heel eenvoudig. Door de speciale voorbehandeling zijn de tegels stroef en corrosiebestendig.