Webshop voor het samenstellen van geleideroutes

voor een toegankelijke ruimte voor mensen met een visuele beperking

De geleideproducten zijn makkelijk te vinden door de filters aan de linkerzijde te gebruiken.

 

 

Blinkink kunststof noppen in plastic blister

Blinkink kunststof noppen in plastic blister

€ 66,55 incl. btwca. € 183,30 per m1 ex. btw

Blinkink kunststof noppen kun je gebruiken om een waarschuwingsmarkering te maken op de vloer, bijvoorbeeld bij een trapgat. Met noppen kun je ook een informatiemarkering maken, bijvoorbeeld bij een afhaalbalie. Met behulp van de blister heb je je markering makkelijk en snel aangelegd. Eerst markeer je waar de noppen precies moeten komen. Dan verwijder je de groene en bruine tape. Hierna plaats je de blisters op de juiste plek. Vervolgens druk je (met je voeten) de noppen iets aan. Tot slot verwijder je de plastic blister en je kunststof markering is klaar voor gebruik.

 

Blinkink RVS noppen in plastic blister

Blinkink RVS noppen in plastic blister

€ 135,50 incl. btw ca. € 373,25 per m1 ex. btw

Blinkink RVS noppen kun je gebruiken om een waarschuwingsmarkering te maken op de vloer, bijvoorbeeld bij een trapgat. Met noppen kun je ook een informatiemarkering maken, bijvoorbeeld bij een afhaalbalie. Met behulp van de blister heb je je markering makkelijk en snel aangelegd. Eerst markeer je waar de noppen precies moeten komen. Dan verwijder je de groene en bruine tape. Hierna plaats je de blisters op de juiste plek. Vervolgens druk je (met je voeten) de noppen iets aan. Tot slot verwijder je de plastic blister en je rvs markering is klaar voor gebruik.

Blinkink matten customizen

Blinkink matten customizen

neem contact op om het maatwerk te bespreken

Maak je festival of event toegankelijk met de matten met geleidelijnen en noppen. De matten zijn helemaal naar jouw individuele wensen te customizen. De mat naast lijnen en noppen voorzien van logo, teksten, of bijvoorbeeld symbolen? In overleg kunnen wij dit product geheel aanpassen aan de individuele wensen. Samen de routing van het event nog uitnodigender maken!

De matten zijn makkelijk te leggen, op maat te snijden en herbruikbaar. De matten zijn ook geschikt voor tijdelijke omleidingen van vaste geleideroutes, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. De matten hebben drie verschillende functies: waarschuwen, geleiden en informeren. Blinkink levert de matten voor tijdelijke toepassingen geheel op maat. Wil je logo's of speciale symbolen? Dat kan. 

Blinkink Noppenmat - rechthoekig

Blinkink Noppenmat - rechthoekig

€ 335,00 incl. btwca. € 184,55 per m1 ex. btw

De rechthoekige Blinkink noppenmat is geschikt om toe te passen tijdens congressen, festivals en events, verbouwingen of wegwerkzaamheden. Met de rechthoekige noppenmat kun je een waarschuwingsmarkering maken. Je plaatst de mat bijvoorbeeld bovenaan een trap om de gebruiker te waarschuwen voor het trapgat. Daarnaast kun je de mat als waarschuwingsmarkering plaatsen in voetgangersgebied voor een oversteekplaats. Met de mat kun je ook een no-go-zone creëren, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat gebruikers niet een onveilige omgeving inlopen waar gevaarlijke machines staan.

Blinkink Noppenmat - vierkant

Blinkink Noppenmat - vierkant

€ 135,00 incl. btw€ 111,57 ex. btw

De vierkante Blinkink noppenmat is voorzien van 100 noppen. De mat is geschikt om toe te passen tijdens congressen, festivals en events, verbouwingen of wegwerkzaamheden. De mat is zowel geschikt om te waarschuwen als om te informeren. Met de vierkante noppenmat kun je een waarschuwingsmarkering maken, bijvoorbeeld aan het einde van de route, als doorlopen gevaar oplevert of niet mogelijk is

Klankplaat om te waarschuwen 0,3 cm hoog

Klankplaat om te waarschuwen 0,3 cm hoog

€ 172,- incl. btw € 142,15 ex. btw

De waarschuwingsklankplaat wordt geplaatst bij plekken waar extra oplettendheid voor je veiligheid nodig is, zoals bij trapafgangen. Klankplaten worden meestal gecombineerd met geleidelijnen, zodat gebruikers naar de markering toe worden geleid. Het oppervlak van de plaat heeft een speciaal profiel. Daardoor geeft de plaat een andere klank dan de omliggende vloer, als je hem aanraakt met je voet of taststok. Hierdoor zijn deze klankplaten ook voor mensen met een verminderde tastzin heel goed waarneembaar. 

Klanktegel om te waarschuwen 6,5 cm hoog - zilver

Klanktegel om te waarschuwen 6,5 cm hoog - zilver

€ 49,60 incl. btw€ 40,99 ex. btw

De Blinkink waarschuwingsklanktegel wordt geplaatst bij plekken waar extra oplettendheid voor je veiligheid nodig is, zoals bij trapafgangen of op het trottoir voor een zebrapad. De klanktegels met noppen worden meestal gecombineerd met geleidelijnen, zodat gebruikers naar de markering toe worden geleid. 

Klanktegel om te waarschuwen 2 cm hoog - zilver

Klanktegel om te waarschuwen 2 cm hoog - zilver

€ 36,00 incl. btw€ 29,75 ex. btw

De waarschuwingsklanktegel van Blinkink wordt geplaatst bij plekken waar extra oplettendheid voor je veiligheid nodig is, zoals bij trapafgangen. Klanktegels worden meestal gecombineerd met geleidelijnen, zodat gebruikers naar de markering toe worden geleid. De 25 noppen van 5mm hoog op deze klanktegel zijn voelbaar, maar de tegel is ook hoorbaar, door de ingebouwde klankkast. Deze tegel is geschikt om geplaatst te worden in een cementbed.